Den Haag

Den Haag of ‘s-Gravenhage is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en één van de gemeentes waar Strijkservice Haaglanden actief is. Den Haag maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee en heeft een kustlijn van elf kilometer.’s-Gravenhage beschikt over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Er zijn behoorlijk wat verblijfsmogelijkheden in de stad waaronder veel zogenoemde Bed and Breakfast locaties waarvoor wij ook uitstekende oplossingen hebben.

De Nederlandse regering en het parlement zijn in de stad gevestigd, en het is de residentie van het koninklijk huis. Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het vervult wel degelijk die rol. Zo staan bijna alle ambassades en ministeries in de Hofstand. Daarnaast is de stad standplaats van vele nationale en internationale rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof, en het Internationaal Strafhof. Omdat er veel organisaties zijn gevestigd in de Hofstad verzorgen wij dan ook veel diensten voor expats die in in de stad werkzaam zijn.

Den Haag

Wilt u ook het gemak ervaren van een strijkabonnement? Ook in Den Haag kunt u hiervan gebruik maken. Neem nu een strijkabonnement zonder zorgen of meld u nu aan voor een losse opdracht zonder verplichtingen.