Hoe werkt het

Heeft u vanwege drukke werkzaamheden geen gelegenheid om wassen of te strijken? Staat uw gezondheid het helaas niet meer toe om zelf te wassen of strijken? Of heeft u, zoals veel mannen en vrouwen, er ronduit een hekel aan? Dan is Strijkservice Haaglanden voor u wellicht de betaalbare oplossing om al uw strijkgoed weer glad gestreken te krijgen, zodat alles er weer ouderwets verzorgd uitziet. Vanaf nu kunt u gebruikmaken van onze diensten, ook voor bedrijven. Voor eenmalig gebruik of als vaste klant.

Wilt u dat wij wekelijks uw strijkgoed verzorgen? Maak dan gebruik van een strijkabonnement. U kunt zich daarvoor aanmelden, en u krijgt u een vaste haal- en bezorgdag. Hiermee onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

Onze strijkservice heeft hygiëne en goed afgeleverd werk hoog in het vaandel staan. We proberen zoveel mogelijk uw persoonlijke wensen tegemoet te komen. Wij strijken uw kleding en strijkgoed in een dier- en rookvrije ruimte. Daarnaast hanteren wij klantvriendelijke prijzen. Wij nodigen u uit om voor meer informatie de pagina’s op onze website te raadplegen. Indien uw interesse is gewekt, neem dan contact met ons op.

Zelfs wanneer u geen tijd heeft om het strijkgoed langs te brengen, kunnen wij u van dienst zijn. Strijkservice Haaglanden heeft een haal- en brengservice. Woont u niet in de regio maar wilt u wel gebruik maken van onze diensten dan kunt u ook gebruik maken van de post service. Stuur uw wasgoed op en wij leveren deze weer als nieuw retour via de post service.

Zit er een beschadiging aan uw kleding? Geen probleem, wij zorgen er voor dat uw kleding er weer als nieuw uit ziet. Maar gebruik van de kledingreparatie service.