Was en Strijkservice in de regio Haaglanden

Strijkservice Haaglanden neemt uw was en strijkwerk graag uit handen. Wij halen uw was of strijkgoed bij u thuis op en strijken het kreuk- en vouwloos. Halen en brengen gebeurt op de met u afgesproken tijden, ook ‘s avonds. Brengt u uw strijkgoed liever zelf langs? Ook dat is geen probleem.

Wij halen uw was of strijkgoed bij u op en strijken het kreuk- en vouwloos. Halen en brengen gebeurt op de met u afgesproken tijden, ook ‘s avonds. Bel ons en geniet van onze zorg en aandacht voor uw strijkgoed.

Op deze manier houdt u vrije tijd over voor meer aangename zaken.

Strijkservice Haaglanden Strijkbus
24/7 service brengen

Brengt u uw strijkgoed liever zelf langs? Ook dat is geen probleem.

Als vaste klant kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week bij ons terecht om uw was- of strijkgoed bij ons af te geven of op te halen.

Via uw smartphone krijgt u toegang tot ons gebouw en bepaalt u zelf wanneer u langskomt. Gewoon wanneer het u uit komt!

Wilt u ook het gemak ervaren van een strijkabonnement?

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een strijkabonnement.Heeft u regelmatig strijkgoed? Dan is het voordeliger om een strijkabonnement te nemen.

Neem nu een strijkabonnement zonder zorgen.

Strijkservice Haaglanden Strijkijzer

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen het was en strijkwerk verzorgen. Voor bedrijven bieden wij een combinatie van diensten aan. Vooral in de horeca kan dit veel voordeel opleveren.

Heeft u een Airbnb (airbedandbreakfast) locatie en zoekt u een betrouwbare partner voor het verzorgen van het was en strijkgoed? Wij verzorgen voor verschillende Airbnb klanten het was en strijkgoed.

Strijkservice voor particulieren en bedrijven. Heeft u éénmalig een berg strijkgoed weg te werken of wilt u dit op regelmatige basis laten doen? Heeft u volgende week een belangrijke presentatie van uw bedrijf op een beurs? Geen probleem in al deze gevallen kan Strijkservice Haaglanden u uit de brand helpen. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Zelf geen tijd om te wassen? Geen probleem. Wij verzorgen uw wasgoed en strijken het daarna weer netjes. Ga naar de pagina wassen voor meer informatie.

Unieke service voor horeca ondernemers. Wilt u elke week schone keukendoeken ontvangen zonder zorgen over slijtage van de doeken. Geen probleem. Strijkservice Haaglanen levert doeken op maat. Verschillende type keukendoeken zijn leverbaar, maar ook het wassen van de kleding van uw medewerkers verzorgen wij voor u.

Hoe werkt het

Heeft u vanwege drukke werkzaamheden geen gelegenheid om te strijken? Staat uw gezondheid het helaas niet meer toe om zelf te strijken? Of heeft u, zoals veel mannen en vrouwen, er ronduit een hekel aan? Dan is Strijkservice Haaglanden voor u wellicht de betaalbare oplossing om al uw strijkgoed weer glad gestreken te krijgen, zodat alles er weer ouderwets verzorgd uitziet. Vanaf nu kunt u gebruikmaken van onze diensten, ook voor bedrijven. Voor eenmalig gebruik of als vaste klant.

Wilt u dat wij wekelijks uw strijkgoed verzorgen? Dan kunt u zich daarvoor aanmelden, en u krijgt u een vaste haal- en brengdag. Hiermee onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

Onze strijkservice heeft hygiëne en goed afgeleverd werk hoog in het vaandel staan. We proberen zoveel mogelijk uw persoonlijke wensen tegemoet te komen. Wij strijken uw kleding en strijkgoed in een dier- en rookvrije ruimte. Daarnaast hanteren wij klantvriendelijke prijzen. Wij nodigen u uit om voor meer informatie de pagina’s op onze website te raadplegen. Indien uw interesse is gewekt, neem dan contact met ons op.

Zelfs wanneer u geen tijd heeft om het strijkgoed langs te brengen, kunnen wij u van dienst zijn. Strijkservice Haaglanden heeft een eigen haal- en brengservice. Binnen de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag verzorgen wij diensten in de meeste gemeentes. Woont u niet in de regio maar wilt u wel gebruik maken van onze diensten dan kunt u ook gebruik maken van de post service. Stuur uw wasgoed op en wij leveren deze weer als nieuw retour via de post service.

Strijkservice Haaglanden Strijkijzer

Prijzen

Wij bieden verschillende diensten aan, voor elke dienst hebben we een duidelijke prijslijst op de website. Is er iets niet duidelijk dan is er altijd nog de mogelijkheid om contact met ons op te nemen. Klik op de dienst waarvan je gebruik wil maken voor de prijsinformatie.

Strijkservice Haaglanden Strijkijzer

Strijkabonnement

Een ideale oplossing voor iedereen die niet aan het strijkwerk toekomt. Iedere week bent u er van verzekerd dat het strijkwerk weer is gedaan en gestreken terug in de kast kan. Op vaste dagen komen we langs om het strijkgoed bij u op te halen of af te leveren. Bij ons kan je een strijkabonnement direct weer opzeggen als je er geen gebruik meer van maakt. Wij hebben dus ook regelmatig mensen die na een ongeluk tijdelijk gebruik maken von onze diensten zonder dat ze aan een langlopende overeenkomst vast zitten. Naar alleen strijken kunnen we ook wassen en strijken hiervoor hebben we een was en strijk abonnement.

Strijkservice Haaglanden Strijkijzer

Aanmelden

Voor het aanmelden van een opdracht kunt u gebruikmaken van onderstaand formulier.

Opdracht
Uw gegevens
Strijkgoed
Standaard leveren we overhemden en blouses op kledinghangers af. Deze dient u zelf aan te leveren of wij leveren deze mee. U kunt er ook voor kiezen uw strijkgoed te laten opvouwen tegen een meerprijs. Geef hier uw keuze op.
Strijkservice Haaglanden Strijkijzer

Over Strijkservice Haaglanden

Strijkservice Haaglanden is er voor particulieren, maar ook bedrijven weten de weg naar ons te vinden. In 2013 zijn wij begonnen in een kleine ruimte met de strijkservice. In 2016 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie omdat de oude locatie te klein was geworden. Na de verhuizing is onze dienstverlening uitgebreid met de wasservice. In 2021 zijn we wederom verhuist naar een groter locatie waar we het aantal machines hebben verdubbeld. Nancy is de drijvende kracht achter Strijkservice Haaglanden. Als moeder van een druk gezin met twee kinderen weet zij als geen ander hoeveel tijd de huishoudelijke klusjes in beslag nemen. Met name het strijkgoed blijft wel eens liggen. Strijkservice Haaglanden kan dit laatste probleem voor u oplossen.

Adres: Henricuskade 73 E + F
2497 NB Den Haag
Telefoon: 085-4016767
E-mail: [email protected]