Uw was gestreken door een professional

Uw strijkgoed wordt nauwkeurig en volgens uw wensen gestreken, of u nu kiest om de overhemden met of zonder vouw in de mouwen te laten strijken. Uw persoonlijke voorkeur is bij ons van groot belang. Door gebruik te maken van professionele strijkapparatuur, worden de meest lastige stoffen optimaal gestreken en blijven ze langer glad.

Het strijkgoed dient schoon te worden aangeboden en wordt bij inname geteld of gewogen. Voor het vervoer van het strijkgoed maken wij gebruik van een strijkbox. De strijkbox is voorzien van een sticker met uw gegevens zodat wij kunnen garanderen dat uw eigendommen niet door de war raken. Overhemden worden op kledinghangers in kledinghoezen afgeleverd, u kunt er ook voor kiezen om kleding die normaal gesproken op hangers retour worden bezorgd door ons te laten vouwen.

Iedereen heeft zo zijn eigen persoonlijke voorkeur in zijn eigen kledingkast. U kunt bij ons uw persoonlijke voorkeuren opgeven, u bent er dan zeker van dat wij rekening houden met uw wensen bij al uw opdrachten.

Overhemden strijkservice

Meld u nu aan!

Geef uw strijkopdracht nu aan ons door of neem een strijkabonnement.

OPDRACHT AANMELDEN
Strijkabonnement