Metropoolregio Rotterdam-Den HaagWij verzorgen onze diensten in de regio Haaglanden tot aan de rand van Rotterdam. In 2015 is de officiële naam “Stadsgewest Haaglanden” komen te vervallen en is Stadsgewest Haaglanden opgegaan in de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Binnen Haaglanden waren voorheen negen gemeentes, namelijk: Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Leidschendam-Voorbeurg, Pijnacker-Nootdorp, Rijwijk, Wassenaar en Midden-Delfland. Totaal ongeveer een miljoen inwoners en een oppervlakte van 405 km².

Metropoolregio Rotterdam-Den Haag

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag, afgekort MRDH is een samenvoeging van de voormalige stadsregio’s Rotterdam en Haaglanden. Door het samenvoegen van de Stadsregio Rotterdam en Stadsregio Haaglanden is de oppervlakte toegenomen tot 1213 km². Onderstaand een overzicht van de regio’s waarin wij onze diensten verzorgen.

Berkel en Rodenrijs
Bleiswijk
Delft
Delfgauw
Den Haag

Voorschoten
Wassenaar
Wateringen
Zevenhuizen
Zoetermeer

Staat uw regio er niet tussen dan rijden wij waarschijnlijk nog geen vaste route in deze regio. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het halen en brengen in uw gemeente.