Pickup and delivery

Voor het halen en bezorgen van uw wasgoed, heeft strijkservice Haaglanden een eigen bezorgdienst voor particulieren en bedrijven. Tegen een kleine vergoeding wordt uw strijkgoed op een afgesproken tijdstip opgehaald en streven wij ernaar het binnen 24 uur gestreken terug te brengen. Op maandag en donderdag * avond halen en brengen wij uw opdracht zelf helemaal GRATIS **. Wij halen en bezorgen uw strijkgoed op tijden die u uitkomen. Voor bedrijven is dat tijdens kantooruren.
Wanneer u gebruikmaakt van een strijkabonnement, zijn de kosten voor het halen en bezorgen bij het abonnement inbegrepen.

* Op maandag en donderdag avond rijden wij tussen 18:00 en 22:00 uur. Uiteraard proberen we rekening te houden met uw wensen maar het is voor ons lastig een een vaste tijd af te spreken in verband wisselende routes.

** Gratis halen en brengen op maandag en donderdag avond in een straal van 10 kilometer vanaf onze vestiging in Ypenburg bij een opdracht van minimaal 35 euro. Voor eventuele extra kosten raadpleeg onze prijslijst.

Strijkservice Haaglanden Halen en Brengen